Høstungdom

bookmark

30. september–3. oktober

onsdag 2. oktober 2013, kl. 10:15

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis

Dag 3 av Høstungdom!

I skolens høstferie er det åpent hus på Litteraturhuset for alle mellom tretten og atten år, og det er gratis å delta. Det blir verksteder, lunsjunderholdning, forfattermøter og et avsluttende show med Don Martin og Nilsenbanden som gjesteartister og sanger, skribent og slam-poet Hannah Wozene Kvam som programleder.Tema: Tid ● Show ● Låtskriving ● Hiphop og breaking ● Radiojournalistikk
Don Martin og Nilsenbanden, Hannah Wozene Kvam, dEEp doWN dopEIZM, Hilde Wahl, Thomas Felberg

 

Husk å melde deg på i tide! Påmelding til astrid@litteraturhuset.no

Låtskriververksted
Skriv poplåter med Hilde Wahl
Har du lyst til å skrive dine egne sanger, men er usikker på hvordan du kommer i gang? Låtskriver Hilde Wahl har blant annet jobbet med Emire og Lillebror og Bjørn Johan Muri. Nå forteller hun om hvordan man kan lage popmelodier, og hvordan du jobber fram en egen stemme.

Danseverksted
Lær å breake og danse hiphop
dEEp doWN dopEIZM har deltatt på og vunnet flere nasjonale og internasjonale battles og underviser i hiphop/streetdance. For tredje året på rad underviser de i forskjellige streetdanceformer på Litteraturhuset i høstferien. Mathias Jin Budtz og Anne Golberg Stavn er kursledere.

Verksted i radiojournalistikk
Hvordan håndtere radio?
Thomas Felberg har jobbet med radio i NRK i mange år, er rockemusiker og har lang erfaring som DJ. Nå forteller han hva som er hemmelighetene bak et vellykket «live» radioshow, og lar deg skrive dialog, innslag og velge musikk.

Les mer om Høstungdom her