Hva og når skal vi spise?
Samtale
Med Marit Kolby, Andreas Delsett og Trond-Viggo Torgersen
De siste årene har mye av det vi trodde vi visste om mat blitt snudd på hodet. Hvem kan vi egentlig stole på i spørsmål om kosthold og ernæring? Hvorfor er mat blitt så vanskelig, og hvor lett er det å gjøre noe med det?
Møt forfatterne Marit Kolby og Andreas Delsett i samtale med lege, programleder og forfatter Trond-Viggo Torgersen.
Om forfatterne:
Marit Kolby har skrevet boka «Hva og når skal vi spise?», som har ligget på bestselgerlistene i mer enn et år. I boka tar hun blant annet for seg hvordan matindustrien har forandret det vi spiser, hva som egentlig utgjør et sunt kosthold, og hvor ofte bør vi spise.
I boka «Den vanskelige maten» går Andreas Liebe Delsett politisk, historisk og kulturelt til verks for å prøve å forstå hvorfor en enkel tur på butikken kan få oss til å føle oss fanget i en hel rekke dilemmaer. Boka er nettopp kommet i pocket-utgave.