Hvor gale kan vi bli?

bookmark

En slentretur i mystikkens verden v/sivilingeniør Stig Arnesen

tirsdag 27. november 2012, kl. 19:00

Sal: Nedjma

Arrangør: Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C.

Inngang: Billett

Oslo Kapittel av Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. inviterer til et annerledes foredrag som spenner fra dypt alvor til åndfulle ablegøyer.
 
«Bevissthetens bakgård er full av lunefulle innfall og utfall. Der lever de merkeligste forestillinger om engler, enhjør­ninger, jom­fru­fødsler, alver og troll. Er det galskap, vrang­forestillinger eller bare en annen måte å se verden på? Hvem er egentlig gale her?
Jeg var en gang en helt vanlig sivilingeniør uten noen illusjoner, men undringen tok meg. Jeg endte opp med å søke innover og famle rundt i bevissthetens bakgård. Der fant jeg en virkelighet bak virkeligheten. Ikke en fysisk, men en mental og åndelig.
Galskap? Bare tull? Det trodde jeg også inntil den traff meg. En dag kan denne virkeligheten også treffe deg, og ta deg med inn i en verden du ikke trodde var mulig. Hva gjør du da?»
 
Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C. er et verdensomspennende mystisk og humanitært broder-/søsterskap som formidler en praktisk og teoretisk kunnskap om åndelig og personlig utvikling til søkende.
 
Filosofi – Vitenskap – Mystikk – Kultur