Hvordan håndtere overgrepFoto: Matias Hagen

Hvordan håndtere overgrep

bookmark

Lær å håndtere din overgrepshistorie

mandag 21. oktober 2019, kl. 17:30 til kl. 20:30

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: DIXI Ressurssenter mot voldtekt og The Human Aspect

Inngang: Gratis med påmelding

Lær å eie din tøffe overgreps og voldtektshistorie og hvordan håndtere traumer som følger av dette.

Misbruk, voldtekt, overgrep og fysisk og psykisk vold, er alle stigmatiserte temaer, som kan være veldig vanskelig å snakke om. Likevel er det utrolig viktig at vi snakker om dette da det er mange der ute, både jenter og gutter, som har opplevd eller opplever lignende situasjoner. På dette eventet vil du høre Kine sin tøffe og inspirerende historie, og lære mer om hvordan håndtere traumer etter overgrep og voldtekt, av Kine selv, Adam Schjølberg og Irene Catalina Aunan fra Dixi-senteret, ledet av THA grunnlegger Jimmy Westerheim.

Dixi ressurssenter mot voldtekt og stiftelsen The Human Aspect har gleden av å inviterer til visning av Kine Pedersen Aamodt sitt dybdeintervju, for The Human Aspect, etterfulgt av en panelsamtale rundt intervjuets tema: abuse. Dybdeintervjuet tar for seg Kines tøffeste livsutfordring hvor hun ble slått, voldtatt og misbrukt av hennes tidligere partner i et og et halvt år. Videre truet han med å skade hennes familie dersom hun fortalte noen om hva som foregikk. Panelsamtalen skal ta for seg veien ut av psykisk og fysisk vold, og hvordan håndtere traumer som følge av dette.

Kveldens paneldeltagere: Stand up komiker og forfatter Adam Schjølberg, Kine fra stiftelsen «Vi tror deg» og Irene Catalina Aunan fra Dixi-senteret.
Ordstyrer: Jimmy Westerheim, grunnlegger av The Human Aspect

Arrangementet vil bli holdt på norsk.

Velkommen!