Hvordan kan du styrke ditt lederskap og kommunikasjon?Foto: Ingunn Cecilie Jensen

Enneagrammet – et unikt ledelsesverktøy

bookmark

Hvordan kan du styrke ditt lederskap og kommunikasjon?

torsdag 18. oktober 2018, kl. 19:00 til kl. 20:30

Sal: Kverneland

Arrangør: Enneagramforeningen IEA Norge

Inngang: Introduksjonspris og påmelding (Vipps til 21552)

Priser: Medlemmer 125,-Ikke-medlemmer 225,-

Bli kjent med et unikt verktøy som viser hva framtidens lederskap egentlig handler om. Lær hvordan du kan treffe bedre med din kommunikasjon og styrke dine relasjoner. Slik at du kan lede bedre, føle større tilhørighet og styre mer helhetlig, målrettet og effektivt. Der målet kort og godt vekst. Profesjonelt som privat. Vårt mål er at du og din organisasjon skal bli bedre kjent med det som faktisk motiverer og skaper ønsket atferd og utvikling. Ut fra en økt typeforståelse og innsikt. Ved å bli bedre kjent med motivasjonen og drivkraften hos dine medarbeidere, kunder, brukere eller andre i ditt nettverk. Det som faktisk gir eller tar energi til virksomheten din. Mer om Relasjonsselskapets verktøy, metode og tilnærming finner du HER.

Om foredragsholder

Jørgen Klafstad er grunnlegger og seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Relasjonsselskapet. Han er utdannet markedsøkonom ved IHM Business School og har en master innenfor typologi og NLP. Han har blant annet vært mediedirektør i NRK, Gyldendal, Egmont og leder i digitalbyrået Making Waves. Jørgen Klafstad er i tillegg forfatter og sitter i styret i Enneagamforeningen.

«Relasjonell forståelse og ferdighet er din viktigste ressurs, den avgjørende faktor for all vekst og utvikling. Hvis du kjenner hva som dypere motiverer og trigger den».