Ikke glem gutteneFoto: Cappelen Damm / Mona Nordøy

Ikke glem guttene

bookmark

Lansering av "Brev til en sønn" av Kristin M. Hauge

tirsdag 3. mars 2020, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Cappelen Damm

Inngang: Gratis

«La menn være menn!» skriver sinte menn på nettet. «Snakk med sønnene deres!» sier politiet før russetiden. «Lær guttene deres å oppføre seg», ber kvinnene etter #metoo. Men hva er det gutter i dag må vite?

Brev til en sønn er et fortrolig brev til dagens gutter med fortellinger om alt mødre og fedre trenger å snakke med dem om. Hva former en gutt? Hvilke øyeblikk er avgjørende?

I denne boken deler poeten, flyktningen, feltpresten, miljøforkjemperen og moren til en verdensmester sine personlige historier og aktuelle budskap til sine sønner og dagens gutter. Trygve Skaug, Hakim Lindland-Rahimi, Einar Norbakken, Simen Andreas Henrik Knudsen og Kristine Gølin Haddal er høyst forskjellige rollemodeller, som med sine holdninger indirekte påvirker hverdagen til våre sønner i Idretts-Norge, i surfemiljøet, i klimakampen, i sosiale medier, i førstegangstjenesten og i skolegården. Deres fortellinger og råd handler om den uvurderlige kraften i relasjoner og tilhørighet. Om å vinne, å miste, få nye sjanser og å finne sin plass og sine verdier.

Hauge har tidligere utgitt Brev til en datter (2018) og vært medforfatter på Alt du ikke ser (2019).

Det blir boksalg og signering av bøker etter programmet på scenen.

Musikkinnslag: Trygve Skaug.

Velkommen til en boklansering med svært aktuelle temaer og fortellinger for både gutter, jenter, foreldre og besteforeldre.