Inspirasjonskveld

Inspirasjonskveld

bookmark

Vår indre kraft

lørdag 25. mai 2019, kl. 17:30 til kl. 21:30

Sal: Nedjma

Arrangør: Wisdom From North

Inngang: Billett

Priser: Early bird (før 23. april) 475,-Ordinær 549,-

Hjertelig velkommen til Live foredrag og intervju-aften på Litteraturhuset lørdag 25 mai!
Igjen har vertinne Jannecke Øinæs fått med seg en bukett av inspirerende gjester til å undre seg over livets dype spørsmål som:

-hva er egentlig oppvåkning og hvordan kan vi lettere navigere den
-hva betyr det å observere seg selv og hvordan gjør vi det
-hva er energiens språk
-går det an å lese seg selv
-hvordan kan vi lettere manifestere det vi lengter etter
-hvordan kan vi komme i kontakt med vår indre kraft
-hvordan kan vi finne en dypere ro

I tradisjonell Wisdom & Wonder-ånd vil kvelden bestå av intervjuer med gjestene på scenen. I tillegg vil gjestene holde sine egne innlegg, der de tar deg videre med på en indre reise.

Hovedtema: Mennesket indre kraft og intelligens.

Tema for innleggene:

Kenneth Sørensen: “Hvordan kan vi bli en kjærlig observatør til oss selv?
Nå vi har funnet vår evne til å identifisere en kjærlig observatør, så har vi funnet en vei til å bli vår egen beste venn.

Marit Reitan: “Din indre vei til LYKKE”
Hvordan skaper vi indre lykke? Lykke handler blant annet om balanse mellom manns- og kvinnekraften, relasjoner og egenkjærlighet.

Maria Nyegaard: “Følelsenes alkymi”
Hva om våre følelser er den viktigste nøkkelen i oppvåkningsprosessen og for å heve bevisstheten vår og vibrasjonen vår?

Toyni Fürstenau Johansen: “Finn dine ressurser og bruk ditt potensial”
Når vi utvider bevisstheten, vil de uutnyttede ressursene som er der bli tilgjengelig, og vi blir istand til å skape mer.

Velkommen til en aften med undring, åpenhet, varme, inspirasjon, håp, fellesskap, mystikk, filosofering, kraft og visdom!

Om gjestene:

Marit Reitan
Marit startet Agape Instituttet i 2005. Hennes intensjon har vært og er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss. De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.
Hun mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest flere tusen mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 10 år.
Marit er hovedlærer på Agape og holder all undervisning der. https://www.agapeinstituttet.no/

Kenneth Sørensen:
Kenneth Sørensen har en mastergrad i psykosyntese fra The University of East London og er psykoterapeut, astrolog og forfatter av seks bøker. Hans nyeste verk er Psykosyntesens sjæl (2015), Integral Meditation (2017) og Energipsykologi (2018). Kenneth er tidligere leder av “Norsk institutt for Psykosyntese. “
Hans webside: www.kennethsorensen.dk tilbyr mer en 100 artikler om Psykosyntese og energipsykologi. Han lanserte nylig siden www.jivayou.com der hans selskap tilbyr identitetsprofiler basert på Roberto Assagioli’s syv psykologiske typer.

Maria Nyegaard:
Maria Nyegaard snudde opp ned på livet sitt, da hun bestemte seg for å forlate normalt næringsliv og satse fullt på det hun ser på som sitt livs oppgave, nemlig å bidra til økt bevisstgjøring og frigjøring av følelser og reaksjonsmønstre som begrenser oss og hindrer oss i å leve ut vårt fulle potensial som menneske. I dag driver hun Human Liberation.
https://www.humanliberation.net/

Toyni Fürstenau Johansen:
Toyni er en spirituell coach og business mentor. Toyni evner spesielt å se ressursene og potensialene som ligger i et hvert menneske. I disse potensialene og ressursene ligger det unike kvaliteter med mulighet for videre vekst og ekspansjon.
Etter å ha identifisert dette potensialet- jobber hun etter det hun kaller energiens språk.
Toyni arrangerer retreats og workshops der hun lærer bort energiens språk slik at folk kan bruke dette som verktøy for å bli mer bevisst på dem selv som et ressurssterkt menneske og leve og skape mer ut fra denne bevisstheten.
www.toyni.no

Vertinne:
Jannecke Øinæs er grunnlegger av Wisdom & Wonder Live kvelder og Wisdom From North, den nordiske plattformen for indre vekst og transformasjon som består av Wisdom From North Magazine, Wisdom From North videoblogg og Wisdom From North Membership som i dag har nærmere 100 medlemmer. Hun driver Wisdom From North AS sammen med Ragnhild Hannoschøck Vea.

Dette blir den 12. kvelden i rekken.

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com. Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.
Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.​ Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.