Julekonsert – Mest for barn – litt for voksne

bookmark

Kammerkoret NOVA

søndag 8. desember 2013, kl. 13:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Kammerkoret NOVA

Inngang: Billett

Kammerkoret NOVA inviterer til sin årlige julekonsert, som er MEST for barn (og litt for voksne). Konserten består av et knippe vakre julesanger, av blant andre Benjamin Britten, Ola Gjeilo og Andrew Smith, sydd sammen av en ekstern samarbeidspartner. I år får de besøk av klovnen Kick-Taktikk som gleder seg så innmari til jul! Sammen lager de en flott musikalsk forestilling for store og små, der barna får delta i den musikalske reisen, og de voksne får et avbrekk i julestria.

Koret har flere år på rad holdt Barnejulekonsert på Litteraturhuset i desember, et konsept som ble startet opp grunnet manglende tilbud for småbarnsforeldrene med tidsklemmer, som ønsket å få med seg vakker kormusikk i julestria. Vårt mål med forestillingen er at barn skal introduseres for vakker musikk på et tidlig stadium, og at de både skal underholdes og la seg fascinere av musikken og det som skjer på scenen. Vi har alltid jobbet mot at forestillingen ikke bare skal ha en porsjon humor, men også skal greie å skape en ro over salen, og at familiene i etterkant kan ta med seg denne roa inn i adventstida.

Kammerkoret NOVA er et prisvinnende kor,kjent for sin homogene klang og evne til å formidle musikalske stemninger. Koret er ledet under Vivianne Sydnes, som er førsteamanuensis i kordireksjon ved Norges musikkhøgskole. Hun er utdannet kirkemusiker fra Norgesmusikkhøgskoleog
har diplomeksamen i kordireksjon fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. I 2002-2012 var Sydnes domkantor i Nidaros domkirke med hovedansvar for Nidaros domkor og Nidarosdomens oratoriekor.

Ellen Andreassen har sin skuespillerutdannelse fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag, HiNT, og ble uteksaminert våren 2011. Siden endt utdannelse har hun jobbet både i det frie feltet samt ved institusjonsteater.Hun har bakgrunn som sanger/musiker og lager egen musikk ved siden av å være skuespiller. Hun har også erfaring innen forskjellige sjangre innen dans.

*Hvem passer forestillingen for?* Hele familien! Det er også konsert klokken 15.00.

Billetter kan kjøpes her.