Just One Drop – En film om homeopati

bookmark

Mysteriet – Historien – Håpet

fredag 21. april 2017, kl. 18:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Norske Homeopaters Landsforbund

Inngang: Billett

Den amerikanske og prisbelønnede filmprodusenten Laurel Chiten, er med denne filmen ikke ute etter å føre bevis hverken for eller, mot homeopati, men derimot å gi homeopatien en stemme. I hele sin karriere har hun tatt opp kampen for «the underdog», og som hun sier; er homeopatien historisk sett en typisk David og Goliat- historie.

Laurel er ikke selv homeopat. Hun var tvert imot veldig skeptisk til denne formen for medisinsk behandling, inntil en venninne ble bedre med homeopati. Hun søkte etter hvert selv behandling hos homeopat, noe hun ble svært inspirert av. Hva er det som har drevet henne, og hvorfor har hun ikke gitt opp i løpet av de 8 årene hun har jobbet med produksjonen Just One Drop? Svaret hennes er følgende: tanken på alle de som er syke og ikke får hjelp av konvensjonell medisin. Med filmen ønsker Laurel Chiten å vise hva homeopati er, for på den måten å bidra til at folk selv kan ta et informert og fritt valg.

Just One Drop er historien om homeopati slik den aldri tidligere er fortalt.
Just One Drop er historien om homeopati som er blitt tiet nærmest ihjel.
Just One Drop er historien om homeopati som er blitt undertrykket gjennom over 200 år.
Just One Drop er historien om mysteriet homeopati.
Just One Drop er historien som gir publikum et håp for framtiden.

«Homeopati er en medisin som folk elsker, eller elsker å hate. Kritikere elsker å gå til angrep på den. Homeopati er kalt alt fra «pseudo vitenskap» til den ultimate «fake» – medisin. Men hva med alle mennesker som har blitt hjulpet av denne påståtte «falske» formen for medisin? Just One Drop tar oss med på en reise i homeopatiens verden, et medisinsk system som brukes av over 200 millioner mennesker.

Just One Drop Trailer

Arrangementet er støttet av Homeopatistiftelsen.