Kjenner du typen?

bookmark

Enneagrammets ni personlighetstyper

torsdag 15. oktober 2015, kl. 19:00

Sal: Kverneland

Arrangør: 9TYPER - Enneagramakademiet

Inngang: Gratis

Interessant og underholdende foredrag med Helene Makani om Enneagrammet og de ni personlighetstypene. Hør om hvordan de ni typer tenker og kommuniserer forskjellig, og lær mer om deg selv og menneskene rundt deg.

Kjenner du typen, som…..? Kunne du tenke deg å lære å forstå typen enda bedre? Og kanskje oppdage din egen type?
Enneagrammet er en modell som beskriver 9 personlighetstyper og disse 9 typers tenke- og handlemønstre. Det er en modell som fascinerer og forbløffer de fleste som lærer om den, fordi den beskriver menneskers blinde sider, kommunikasjonsmønstre og også helt ubevisste, psykologiske mønstre. Samtidig beskriver modellen – til forskjell fra mange andre personlighetsmodeller – hvordan man kan utvikle seg med utgangspunkt i den typen man er.

Enneagrammet kan brukes både i arbeids- og privatliv til å forbedre kommunikasjon og samarbeid, og til å øke toleransen over for andre menneskers handlinger. Det er dessuten et fantastisk verktøy til personlig utvikling.

Foredragsholder er Helene Makani, som har mange års erfaring med Enneagrammet som verktøy til personlig utvikling. Helene underviser dessuten i Enneagrammet i bedrifter og anvender modellen som leder- og teamutviklingsverktøy. Helene forteller om Enneagrammet på en interessant og underholdende måte.

Helenes bok «Enneagrammet – din personlige udviklingsvej» (på dansk) kan kjøpes i Litteraturhuset på foredragskvelden.