Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?

bookmark

Boklansering

tirsdag 5. juni 2012, kl. 15:30

Sal: Nedjma

Arrangør: PLAN prosjektet

Inngang: Gratis

PLAN prosjektet ved Universitetet i Oslo har gleden av å invitere deg til lansering av vår rykende ferske bok "Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?". På selveste Verdens Miljødag!
 
Påmelding til siri.mittet@sgeo.uio.no (alle som melder seg på mottar et gratis eksemplar av boken!)
Litt om programmet:

– Velkomstdrink
– Musikk med Andreas Segrov
– Introduksjon ved prosjektleder i PLAN, Karen O’Brien
– Silje Lundberg, leder i Natur og Ungdom gir oss noen betraktninger om boken
– Samtale med noen av forfatterne
– Lett servering

Om boken:

Boken "Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?" er skrevet av en gruppe tilknyttet forskningsprosjektet PLAN – Klimatilpasning i Norge. PLAN er et stort tverrfaglig samfunnsvitenskapelig forskningsprosjekt som ser på hvordan klimatilpasning finner sted i Norge, og hvordan økonomiske, politiske, institusjonelle og kulturelle forhold påvirker muligheter og begrensinger for tilpasning. I boken prøver vi å forklare hva som menes med klimatilpasning, og hvorfor vi ser på det som mer enn bare en teknisk utfordring. Med boken ønsker vi å gi leseren en innholdsrik og lettlest innføring i hva det vil si å tilpasse seg et klima i endring, som enkeltindivid, som del av en organisasjon, en kommune, en nasjon og som verdensborger. Vi håper at boken skal gi inspirasjon, og bidra til ytterligere læring og til engasjement.

Mer om PLAN prosjektet: http://www.sv.uio.no/iss/forskning/prosjekter/plan/

Forfattere:
Karen O’Brien, Siri Mittet, Eva Bakkeslett, Siri Eriksen, Inger Hansen-Bauer, Grete Hovelsrud, Tor-Håkon Inderberg, Cathrine Ruud, Inger-Lise Saglie, Linda Sygna. Boken er utgitt av Unipub.

Vel møtt!