Kroppen - ditt viktigste instrument 1

Kroppen – ditt viktigste instrument

bookmark

Kommunikasjonsworkshop med den danske stjernekoreografen Zitta de Fries

fredag 31. august 2018, kl. 13:00 til kl. 19:00

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Enneagramforeningen IEA Norge

Inngang: Påmelding skjer ved betaling. Kontonummer 1503 31 38935 eller vipps: 21552 (vennligst legg til 35kr gebyr ved bruk av vipps)

Priser: Workshop to dager 1900,-

Vi leser kroppsspråk uten nødvendigvis å være bevisst på det – og noen mennesker kan skremme oss bare ved måten de gestikulerer eller bruker stemmen.
Hvordan føles det å være en som uten å tenke seg om setter dagsorden, eller en som helst vil gå i ett med bakgrunnen, eller en som nyter å stå i rampelyset? Hva gjør det med kommunikasjonen og forståelsen?

Og hvordan kan du sørge for at DITT budskap blir hørt?

Zitta de Fries er en dansk stjernekoreograf som har 40 års erfaring med dans, teater og som coach, og vet hva som skal til for å skape det riktige uttrykk – og inntrykk. Hun kan bokstavelig talt kjenne lusa på gangen, og i sin workshop vil hun geleide oss gjennom en kroppslig opplevelse av ulike typers måte å kommunisere på.

På disse to korte dagene vil du lære noe om hvordan vi uttrykker oss forskjellig, og hvordan vi kan møte hverandre med mer åpenhet – og vi garanterer at du vil lære noe nytt om deg selv. Vær advart: ved å rette bevisstheten mot eget kroppsspråk vil du kunne oppdage ukjente sider ved deg selv om hvordan du påvirker andre – og hva slags reaksjoner som kan komme.

Påmelding innen mandag 27. august. Velkommen!

Workshopen varer over to dager: Fredag 31. august kl. 13:00-19:00 og lørdag 1. september kl. 10:00-16:30 på Litteraturhuset.

Velkommen!

For mer om Zitta, se https://www.zittadefries.dk/