Lansering av Fra barnehjem til Bentley 6Foto: Daniel Zega

Lansering av Fra barnehjem til Bentley

bookmark

Bokbad med Laila Mjeldheim

torsdag 25. februar 2021, kl. 16:00 til kl. 16:45

Sal: Digitalt

Arrangør: ČálliidLágádus - Forfatternes Forlag

Inngang: Gratis, digitalt

Om Fra Barnehjem til Bentley:

Hvordan arter livet seg for en liten mørkhudet, adoptert jente som blir mors rival og fars sexobjekt fra hun er seks år? Vi følger Laila fra fødsel til voksen forretningskvinne, fra overgrep til sexavhengighet, kriminelle miljøer og vanskelige relasjoner, på pikante jobbreiser i fremmede land, fra fortvilelse til intriger, manipulasjon, offentlig gapestokk og skjulte sannheter, i en bok som ikke minst handler om tro og håp.

Historien om Laila er trist og sår, men også naken, ærlig og vakker. I historien om sitt liv tar «superselgeren» og millionæren fra Telenor deg med på en introspektiv reise av høyaktuell karakter, som river deg i fillebiter og blottlegger de innerste hemmeligheter og drivkrefter hos både forfatter, leser og samfunn.

Hva skjer når vi løfter på lokket og analyserer hvem vi er?

Etter å ha reist seg fra sin fortid bestemmer Laila seg for å revolusjonere det kyniske rus- og pengefokuserte salgsmiljøet. Hun får hjelp og støtte av en coach, og på uortodokst vis skaper hun en rusfri bedrift for mennesker som vil ut av avhengighet. Laila blir snart gjenstand for det som trolig er den mest omfattende kampanjejournalistikken ført mot en privatperson i norske medier noensinne.

For hva er det egentlig som foregår?

Laila forteller om overgrepene, om skyld og skam, og om et inderlig ønske om å bli elsket. Får hun sitt største ønske oppfylt; å bli funnet av sin biologiske mor?

Forfatter Laila Mjeldheim bokbades av Frode Stang. Arrangementet blir strømmet.