Lansering: HjernemysterierIll: Fra forsiden

Lansering: Hjernemysterier

bookmark

Moderne nevrovitenskap i en ledelseskontekst

torsdag 19. mars 2020, kl. 15:30 til kl. 19:00 – Avlyst

Arrangementet er dessverre avlyst.

Sal: Nedjma

Arrangør: Fagbokforlaget

Inngang: Avlyst

VI INVITERER TIL BOKLANSERING MED:

Kari J. Kværner, forfatter, lege, leder og professor

Kjartan Berge, direktør for Musea Sogn og Fjordane

Liv Hovem, CEO DNV GL Olje og gass

Christian Ytterbøl, forsvarsveteran og PhD-student, Forsvarets høyskole

Hanna Sedal, Mastercoach, leder og teamutvikler Soulutions

 

I hjernen befinner tanker, følelser, fornemmelser og minner seg. Der har drømmer sin plass og der legges planer for dagen og strategier for fremtiden. Valgene vi gjør styres av hjernen.

Kunnskap om hjernen gjør det mulig å forstå hvorfor vi selv og andre omkring oss reagerer og handler som vi gjør. I sin nye bok Hjernemysterier – Å lede seg selv og andre skriver Kari J. Kværner om hvordan hjernen får oss til å fungere, som ledere, medarbeidere og i team. Boken handler om hjernens rolle i ledelse – av oss selv og andre. Revolusjonerende forskning om hjernen gjør at vi nå kan forstå oss selv og andre bedre. I dag vet vi at endring er mulig hele livet og at det aldri er for sent å gå opp nye hjernespor.

Lanseringen starter med en introduksjon om bokens tilblivelse og uttesting på Solstrand-deltakere. Personer med ulik profesjonell tilnærming vil dele erfaringer og reflektere over temaer i boken. Vi er alle ledere i eget liv. Noen ganger opplever vi at vi ikke vet hvordan vi skal handle i situasjonen vi er i. Hva er det som skjer? Hvorfor reagerer folk på den måten? Hvordan ta tak i dette?