Leselystig møte

bookmark

Marit Hjorthol og Magnus Nielsen

torsdag 10. oktober 2013, kl. 19:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Penn & Poesi

Inngang: Gratis

Forfatterne og skuespillerne Marit Hjorthol og Magnus Nielsen serverer smakebiter fra sine egne bøker Til deg, Svanesang, Den nye saksen og Hva koster lykken. Muntert alvor, og til å bli glad av.

Marit Hjorthol leser fra bøkene Til Deg og Hva koster Lykken? Bøkene inneholder dikt og vers med humor og varme, og er illustrert av forfatteren selv. Marit Hjorthol er utdannet skuespiller, reklametegner og journalist. Hun har vært ansatt ved Trøndelag Teater, var programsekretær i NRK radio i flere år og informasjonsleder ved Riksteatret i ti år. Hun har skrevet tekster til cabareter, revyer, viser og noveller. Flere av tekstene hennes finnes i norske og nordiske visebøker, og er tonesatt av flere kjente artister.

Magnus Nielsen leser fra Svanesang, og andre betroelser, og/eller fra Den nye saksen – og flere klipp. Bøkene inneholder underfundige historier og noveller. Magnus Nielsen har bakgrunn som skuespiller og journalist og har en allsidig og bred erfaring innen teater, film, fjernsyn og radio. Han har også gitt den norske stemmen til kjente figurer på film og TV. I tillegg har han lest kommentarene til naturfilmer for TV2. Han har også skrevet og oversatt en rekke tekster, både for Cabaretgruppen i Oslo, og kjente entertainere som Hanne Krogh og Wenche Myhre.