Livepodcast: Pia og Psyken

Livepodcast: Pia og Psyken

bookmark

torsdag 31. mai 2018, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Skram

Arrangør: Spiseforstyrrelsesforeningen

Inngang: Gratis

Alle har en psyke og Pia vil gjerne snakke om det, det er det hun skal gjøre i denne livepodcasten sammen med huspsykiater Finn og kveldens gjest Peder Kjøs.

Under mottoet «Snakk om det» har podcasten Pia og psyken blitt viktig for veldig mange. Pia byr på seg selv og skaper med sin trygghet og åpenhet rom og mulighet for andre til å gjøre det samme. Huspsykiater Finn eller huspsykolog KariAnne tar varmt og klokt i mot.

Pia Beate Pedersen har mange års erfaring både som skrivende journalist, som radio- og TV- journalist og nyhetsanker. Hun har også vært produksjonsleder og produsent innen reklamefilm og oppdragsfilm. Det er Pia og hennes brennende engasjement som er drivkraften bak podkastserien ’Pia og psyken’.

Finn Skårderud er psykiater, forfatter og professor. Han er stifter av og administrerende direktør ved Villa SULT, Institutt for spiseforstyrrelser. Han er en internasjonalt anerkjent ekspert på spiseforstyrrelser.

Peder Kjøs er psykolog, forfatter og spaltist i VG+ og VG Helg. Han brenner for åpenhet om psykiske problemer og er kjent fra NRK-serien «Jeg mot meg» og podcastserien «Hos Peder». Sammen med deltakerene i «Jeg mot meg» vant han Rådet for psykisk helses hederspris «Tabuprisen» i 2016.

Arrangementet krever ingen påmelding, er gratis og åpent for alle.

Velkommen!

Ønsker du å se hva mer som skjer i løpet av temauka? Sjekk ut Temauke: Perspektiver på psyken