Martinus' åndsvitenskap 9

Martinus’ åndsvitenskap

bookmark

Bønn og kommunikasjon med den åndelige verden av Pernilla Rosell

lørdag 16. september 2023, kl. 12:00 til kl. 15:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Oslo kosmologiske forum

Inngang: 250 ,-

Hvordan kan vi lære å utvikle vår indre dialog med Gud? Hvilken rolle spiller skytsenglene for oss og for verden som helhet? I boken Bønnens mysterium skriver Martinus: “Kunnskapen om bønn er en vitenskap i seg selv, og bruken av bønn i et åndsvitenskapelig perspektiv kan garantere vår lykke”. Bønn er et prinsipp som alltid kan åpne veien til Gud og den åndelige verden, uansett hvor dypt ned i mørket vi befinner oss.

Dette foredraget ser på hvordan vi best kan kommunisere med den åndelige verden. Og ser nærmere på de kosmiske lovene som ifølge Martinus garanterer at bønnene våre kan bli hørt. Vi er alltid omgitt av åndelige vesener som ikke ønsker noe annet enn å hjelpe oss med våre vanskeligheter. De kan inspirere oss til å utvikle vår indre dialog med Guddommen, slik at vi får mer styrke, mot og inspirasjon til å møte livets utfordringer.

Vi vil reflektere over hvordan vi kan øve oss på å bruke bønn i hverdagen på den måten som passer oss best som individer, både i kommunikasjon med våre medmennesker og gjennom vår indre dialog med Gud.