Med hjertet som GPS 1

Med hjertet som GPS

bookmark

Boklansering og mini-vernissage. Forfatter Kristin Norenberg i samtale med Jannecke Øinæs.

torsdag 28. oktober 2021, kl. 19:00 til kl. 20:30

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Universal Balance AS

Inngang: Gratis

Vi ønsker velkommen til lansering av boken Med hjertet som GPS. Her vil vi snakke om indre visdom, sjel, økt bevissthet og spiritualitet. Forfatteren vil også lese fra boken.

Hvem spør du når du skal ta små og store valg i livet?

Spør du alle andre, eller lytter du innover og til deg selv? Hva med intuisjonen, ditt indre kompass, stoler du på det?

I denne boken får du nærkontakt med hjerte og sjel og en høyere bevissthet i alt du gjør. Dette kan gjøre at du ser annerledes på livet og døden og får større tro på hva du faktisk har av egne evner og muligheter. Du henter frem din indre visdom og opplever ro og balanse.

Vi følger forfatterens personlige reise og får mange eksempler på hvordan du kan søke innover, bruke intuisjonens kraft og hente energi fra universets hjelpere.

Du blir blant annet tatt med til en sjamanprest i Machu Picchu, pilgrimsvandring i Maria Magdalenas fotspor og merkelige sammentreff. Mange sterke historier som viser hvordan du kan oppdage ditt indre skattekammer.

Boken er en hjertestarter for alle som vil finne sitt ekte og autentiske jeg. Den gir inspirasjon, ny innsikt og ulike verktøy i form av intuisjonstrening og gratis, guidede meditasjoner.

Vakre bilder og dype sitater gjør at boken har det lille ekstra. Noen av maleriene vil vises på selve boklanseringen.

Kristin Norenberg forlot i 2005 en suksessfull karriere som mangeårig toppleder innen næringslivet, for å følge hjertet. Hun startet firmaet Universal Balance AS og begynte som intuitiv veileder og healer. Kristin er både sertifisert NLP coach, healer, medium og Life Alignment terapeut (Livsbalansering), og utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun har begge bena på jorden, og er en etterspurt kursholder og intuitiv veileder innen personlig og spirituell utvikling.

Hennes første bok, Balansekvinnen, handler om denne reisen. Nå er hun aktuell med sin andre bok, “Med hjertet som GPS. Få verktøy som hjelper deg å stole på intuisjonen din.”

Jannecke Øinæs er gründer av Wisdom From North, en plattform for indre vekst og ekspansjon. Deres You Tube kanaler har mer enn 6 millioner visninger.

 

NB! Det er begrenset antall plasser på boklanseringen. Påmelding med navn og e-post til boklansering@norenberg.com