Moderne buddhisme

bookmark

Opplev fred og frihet

fredag 7. mars 2014, kl. 18:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Nordic Kadampa Meditation Centre

Inngang: Billett

18:00-19:30 (dørene åpner kl. 17:15 for inspirerende filmsnutter)

Bli med på et veldig spesielt foredrag og guidet meditasjon med den internasjonalt anerkjente buddhistiske læreren, Gen-la Kelsang Dekyong.

Hun vil snakke om styrken som ligger i moderne Buddhisme med henblikk på å finne nye løsninger på våre problemer og forbedre våre relasjoner til andre. I løpet av kvelden kommer også Gen-la Dekyong til å lede en meditasjon som alle kan benytte seg av for å oppleve fred og frihet i et rolig og klart sinn.

Gen-la Kelsang Dekyong, åndelig overhode for den nye Kadampa tradisjonen, er elsket og respektert over hele verden for den oppriktige måten hun praktiserer på og for styrken i hennes visdom og medfølelse.

Hun har vært elev av den ærverdige Geshe Kelsang Gyatso i tretti år og i denne tiden har hun inspirert tusenvis av mennesker over hele verden gjennom helhjertet å ta hans lære til seg og praktisere den i alle aspekter av sitt liv. Gen-la Dekyong er en svært erfaren buddhistlærer som har undervist ved mange ulike sentre internasjonalt.

Gen-la har viet sitt liv til å gjøre Buddhas vitenskapelige metoder for å utvikle vår menneskelige natur og egenskaper, tilgjengelige for mennesker i hele vår moderne verden.

Undervisning på engelsk.

www.meditasjonioslo.no