Møteplass Oslo 2020

Hvordan beskytter vi e-demokratiet vårt?

bookmark

onsdag 12. august 2020, kl. 14:30 til kl. 16:00

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Møteplass Oslo | Gambit Hill + Knowlton

Inngang: Gratis / Påmelding / Strømmes

I tråd med at samfunnet blir mer og mer digitalt, blir digitale strukturer et stadig viktigere element i norsk infrastruktur. Dette byr på både muligheter og utfordringer. Data og datakraft har sammen et enormt verdiskapingspotensial. Samtidig ser vi i koronatider en bekymringsfull økning i cyberangrep, falske nyheter og svindelforsøk som krever økt årvåkenhet og bevisstgjøring rundt den digitale sikkerheten. Hvordan kombinerer vi behovet for økt verdiskaping med vern av e-demokratiet vårt?

Møt opp i Amalie Skram på Litteraturhuset for å få med deg foredrag og debatt. Det blir mulighet for å følge arrangementet på nett. Påmelding her.

I panelet sitter Berit Svendsen, internasjonal sjef i Vipps, Roar Thon, fagdirektør sikkerhetskultur ved Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Lars Gjesvik, forsker i NUPI, og Microsofts egen Casper Klynge, VP European Government Affairs. Arrangementet er et samarbeid med NUPI, og ledes av Karsten Friis.

Arrangeres av Microsoft og Gambit Hill + Knowlton Strategies

Arrangementet er en del av Møteplass Oslo 2020 – høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjoner.

Opptaket av arrangementet kan sees her.