Møteplass Oslo 2020

Et kapitalmarked for fremtiden

bookmark

torsdag 13. august 2020, kl. 10:00 til kl. 11:30

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Møteplass Oslo | Gambit Hill + Knowlton

Inngang: Gratis / Påmelding / Strømmes

Før krisen utviklet det norske privatkapitalmarkedet seg i positiv retning. Nå har risikovillig kapital tørket opp over natten. Mangelen vil ha enorme følger for norske oppstarts- og vekstselskaper, og dermed norsk innovasjon og vekstevne. Offentlig kapital må bidra til å mobilisere privat kapital. Vi må motvirke at økosystemet som er bygget opp over mange år forvitrer. Hvordan sikrer vi at investorer våger å satse på morgendagens næringsliv – også i en turbulent tid?

Møt opp i Amalie Skram på Litteraturhuset for å få med deg foredrag og debatt. Det blir mulighet for å følge arrangementet på nett.

I panelet har vi Herbjørn Skjervold, partner i ProVenture; Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke; Terje Lien Aasland (Arbeiderpartiet) i næringskomiteen på Stortinget og Kari Elisabeth Olrud Moen, statssekretær i Finansdepartementet (Norge). Samtalen modereres av Stein Kåre Kristiansen.

Arrangeres av Investinor og Gambit Hill + Knowlton Strategies

Arrangementet er en del av Møteplass Oslo 2020 – høstens store møteplass for politikere, media, næringsliv og organisasjoner.

Opptaket av arrangementet kan sees her.