Norge skal bli verdens mest innovative land!

bookmark

Hvordan ser verdens beste innovasjonspolitikk ut?

torsdag 9. juni 2011, kl. 09:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Innovasjon Norge

Inngang: Gratis

Innovasjon Norge gir daglig norske politikkutformere råd om en bedre innovasjonspolitikk. Hvilket råd skal vi gi i morgen?

Klyngeutvikling er et av de friskeste tilskudd til norsk innovasjonspolitikk. Dersom klynger gir et så viktig bidrag til norsk innovasjonsevne, utnytter vi da mulighetene godt nok? Klarer vi å gjøre klyngene til motorer for entreprenørskap, internasjonalisering og grobunn for kompetansearbeidsplasser over hele landet? Eller er dagens klyngetenking i ferd med å gå ut på dato?

Bli med og påvirk hvordan framtidens innovasjonspolitikk ser ut. Møt opp på Litteraturhuset torsdag 9. juni. Vi serverer frokost fra kl 08.30.

Det blir korte forberedte innlegg og debatt. I panelet sitter blant annet professor Torger Reve (BI), forsker/professor Olav Spilling (NIFU), adm.dir. Gunn Ovesen (Innovasjon Norge), Sverre Narvesen (NCE Raufoss), adm.dir. Paul Chaffey (Abelia), Tove Ormevik, Plattformsjef BP. Og flere meningssterke representanter sitter i salen.

Meld deg på her.

Dette er det første debattmøtet om norsk innovasjonspolitikk i en debattrekke der vi retter søkelys på hvordan Norge kan bli verdens mest innovative land.