Nortura og bærekraft

Nortura og bærekraft

bookmark

Er Nortura på rett vei?

fredag 20. mai 2022, kl. 10:00 til kl. 11:30

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Nortura

Inngang: Gratis

Kan kjøtt produseres bærekraftig? Nortura inviterer til dialog om bærekraft, egg- og kjøttproduksjon.

Vi har samlet en rekke viktige aktører i samfunnsdebatten om bærekraft og mat til en dialog om våre veivalg.

Program:

9:30 – 10:00: Kaffe/te og lett servering

10:00 – 10:05: Åpning og Velkommen

Anne Marit Panengstuen, Konsernsjef i Nortura

10:05 – 10:30: I samtale

Espen Barth Eide, Klima- og miljøminister

Anne Marit Panengstuen, Konsernsjef i Nortura

10:30 – 10:50: Presentasjon av Norturas bærekraftstrategi

Cecilie A. Hultmann, Leder Bærekraft i Nortura

10:50 – 11:30: Er Nortura på rett vei? Panelsamtale

Anja Bakken Riise, Leder av Framtiden i Våre Hender

Live Kleveland, Kommunikasjonsleder i Dyrevernalliansen

Julie Rødje, Leder av Spire

Sverre Lang-Ree, Prosjektleder i Geno og bonde

Kjell S. Rakkenes, Konserndirektør for kommunikasjon, samfunnsansvar og bærekraft i Nortura

Panelsamtalen ledes av Kim N. Gabrielli, Direktør for UN Global Compact Norge