Ny debatt

bookmark

Hovedstadshelse

torsdag 24. januar 2013, kl. 19:00

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis

Hvilke triks skal til for å få ungdommer til å ta sin egen fysiske og psykiske helse på alvor? Høsten 2012 ble det arrangert en ungdomshøring der Osloungdommer fikk komme med sine tanker om hvordan Oslo kunne bli bedre på ung helse. Nå vil ungdom og representanter for offentlig helsetilbud diskutere høringen. For hvor godt er egentlig Oslo tilrettelagt for trening, og hvor god er skolehelsetjenesten?

Paneldebatt med blant andre Kristin Sofie Waldum (Representant for helseetaten og helsesøster), Harmeet Kaur (deltaker fra ungdomshøringen), Anne Lindboe (Barneombudet), Thea K. Schjerven (byrådssekretær). Ordstyrer: Andreas Svela (leder, Sentralt ungdomsråd). Det blir anledning til spørsmål og kommentarer fra salen.

Etter debatten kommer Aida Frantzen for å spille et par låter for oss. I en alder av 14 år har Aida lagd en hel drøss sanger og hatt en rekke konserter, på blant annet Oslo rådhus, Fylkesmønstringen i UKM, Spektrum, Sentrum scene, Olavshallen og Summersplash. Pluss at hun er med i Gatekunst-prosjektet. Wonder woman!

 «Ny debatt» er en debattserie av og for ungdom som arrangeres av Litteraturhuset, denne gangen i samarbeidmed barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) og Ung Medbestemmelse.Gratis inngang og fri aldersgrense.