Adrenalinerotikk

bookmark

søndag 17. november 2019, kl. 15:00 til kl. 15:45

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

En måte å styrke og vekke sin erotiske side på er via adrenalinkick. Foredraget deler fortellinger om adrenalinerotikk og blikk på mennesket som pattedyr, med evolusjonen som bakteppe.

Evolusjonen har etterlatt flere triggende spor i oss, som kan kobles til vår seksualitet. For eksempel kan biting på nakke og hals gi økt adrenalin. Det kan ligge et potensiale i å prøve mer dyriske måter å være seksuell på sammen.

Noen mennesker finner nye, intense måter å utvikle sin nytelse og sitt erotiske repertoar etter skader, sykdom eller traumer. Foreleser er tilhenger av delingskultur. Hun har samlet anonymiserte fortellinger om adrenalinerotikk og illustrerer dem på ulike måter, blant annet med bilder og film. Mange av disse mestringshistoriene gir innblikk i hvor verdifullt vårt sanseapparat er hvis det får relatere seg mer til naturen enn kulturen i oss. «Når jeg måtte konkurrere med smerter enkelte steder på kroppen måtte vi tenke nytt». «Jeg hadde ikke seksuelle følelser, men da vi lekte som dyr, løsnet det».

Foredraget retter seg først og fremst mot personer i forhold, men alle som er interessert i hvordan videreutvikle erotiske, dyriske ferdigheter er velkomne. Du får vite litt om hva og hvordan trigge kroppen til økt adrenalin.

Det kan være mange ulike grunner til at en persons kropp må vekkes og hjelpes til å bli fokusert og erotisk igjen. Uansett vil foredraget kunne være nyttig inspirasjon med tanke på nytenkning om våre seksualliv.

Stine Kühle-Hansen er utdannet lærer, autorisert seksualunderviser NACS og master i museumsformidling. Stine har over mange år vært aktiv i det sexologiske fagmiljøet i Norge og instrumentell i bl.a. opprettelsen av studiet Seksuell helse og seksualitetsundervisning ved OsloMet og de prisvinnende tegnefilmene «Kroppen min eier jeg» (Bivrost film, 2018). Hun er mye brukt fagperson i media og har skrevet en rekke artikler. Hennes fanesaker er å forbedre fagspråk om seksualitet, og hvordan utvikle egen lyst etter overgrep. Stine fikk Cupidos Kulturpris for sin formidlingsevne i 2013.