Nytelse i alderdommen

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 19:00 til kl. 19:45

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Praktisk foredrag og samtale; hvordan ivareta sin egen seksualitet og et godt sexliv når man kommer oppover i åra, etter barn og overgangsalder, etter at slimhinnene er tørrere og pikken tregere? Hvilke fysiske endringer er normale, hvordan avhjelpe? Aktuelt for deg som er eller skal bli gammel, eller som jobber med eldre!

Cecilie Kjensli er sexinspirator og sexleketøyeksperten, som er kjent for å snakke rett fram om sex og samliv i media. Når hun inspirerer folk til mer sex i hverdagen, byr hun på egne og andres erfaringer, for som hun sier: Skal vi få en realistisk forståelse av sex, er det viktig at vi lærer av hverandre. Cecilie er grunder og innehaver av den lille erotiske nettbutikken Cpunktet.no og har en egen blogg.

Sidsel Schaller er dobbeltspesialist i klinisk psykologi og klinisk sexologi, lærer, læreanalytiker og veileder ved Norsk Karakteranalytiker, 20 års klinisk erfaring med seksualitet og psykisk helse. For tiden stipendiat ved UiO, forsker på eldre voksnes seksuelle helse.