Nære og gode relasjoner

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 16:00 til kl. 16:45

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Denne presentasjonen gir deg en innføring i ulike tilknytningsstiler, hvordan de påvirker relasjoner, og ikke minst hvordan gamle blåmerker kan helbredes i kjærlighetsfulle og nære relasjoner som voksen. Å forstå dine og dine kjæres triggere og tilknytningsstil har stor betydning for hvor fritt vi utfolder oss i hver enkelt relasjon. Økt forståelse gir økt nærhet og friere utfoldelse i samspill og lek med andre. Menneskets evne til å forme nære relasjoner som voksne blir utviklet i våre første leveår i samspill med de som står oss nærmest. Alle har med seg noen emosjonelle blåmerker fra oppveksten som trigges i senere relasjoner, og da særlig sammen med de vi kommer nærmest. Presentasjonen er en kombinasjon av foredrag og små refleksjoner/øvelser – enten enkeltvis eller to og to.

Liv T. B. Vadum er utdannet klinisk Gestaltterapeut MNGF, adjunkt/spesialpedagog og life- og businesscoach. Hun driver egen praksis i Holmestrand hvor enkeltpersoner, par og grupper kommer til samtaler og støtte i hverdagen. I tillegg holder hun kurs og foredrag bl.a. innen livsmestring, relasjoner og kommunikasjon både i Norge og utlandet. Hun har en grunnleggende tro på at alle mennesker har ressursene de trenger for å gjøre hverdagen sin enda litt bedre – uansett rammer.

Hilde Gunnestad er gestaltterapeut – psykoterapeut med utdannelse fra NGI- Høyskole, Oslo. Hun er eier og driver av MAISON DE LA DIVERSITE, et ferie, kurs og retreat senter i Frankrike med fokus på relasjoner, kjærlighetsliv og kropp.