Intimitet og grenser

bookmark

Workshop

fredag 15. november 2019, kl. 19:00 til kl. 19:45

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

I denne workshopen lærer vi å bli kjent med oss selv, våre grenser og hvordan ønske intimitet velkommen og si nei takk på en trygg og vennlig måte. Her gjør vi enkle øvelser med rom for humor og glede der vi også legger fokus på hver enkelts grenser. Du velger selv om du vil gjøre øvelsene, det er mulig å gjøre dem på flere måter, og invitasjonen er å delta på det som føles riktig for deg selv. Vi arbeider med kontakt med oss selv og andre, nærhet og intimitet uten å gå inn i seksualitet. Øvelsene er skapt for å slippe frykt, skam og skyld.

Deltakere på dette kurset legger ofte merke til roen og tryggheten Morten skaper og mange sier de går gjennom personlig utvikling og varig transformasjon. Det anbefales å ha på seg komfortable klær, helst ikke parfyme eller parfymert deodorant, og vi tar av oss skoene før vi går inn i lokalet.

Morten Årstad er futurist og foredragsholder som også jobber med prosjektledelse og coaching ut fra bærekraftig utvikling og systemisk balanse. Gjennom studier og erfaring fra fire verdensdeler har han utviklet spennende perspektiv og metoder i en rekke tema. Morten har studert medisin, psykologi og kommunikasjon samt jobbet som coach i over 10 år. Ved siden av foredrag veileder og fasiliterer han par, grupper og individer innen forhold, seksualitet og kommunikasjon.