Å leve det er å nyte

bookmark

fredag 15. november 2019, kl. 19:00 til kl. 19:45

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Visste du at seksualiteten din er en gave? Har du åpnet den?

Denne gaven fungerer best om du bruker tid på den, kjenner etter, tar den med deg i hverdagen og nyter den akkurat når du vil. Den blir aldri borte, men følger deg trofast hele livet og den ønsker at du skal ha det godt. Noen gjemmer den, noen opplever den som vond, noen skammer seg og noen er redd for hva andre vil si. Det vil vi snakke med deg om. Vær stolt og nyt din seksualitet! Kjønnsidentitet, seksuell frihet, fetisher og hvordan det er å bryte med samfunnsnormen.

Dette handler om hvordan vi kan fri oss fra skam og hvordan vi kan nyte hele seksualiteten vår. Vi gleder oss til å ha deg med og ønsker å inspirere deg til å nyte!

Daniel Kendrick er skeiv cismann og jobber med ungdom i alle farger, fasonger og uttrykk. Han har holdt mange foredrag om seksuell og psykisk helse og brenner for at mennesker skal bli modigere til å bli kjent med sine egne seksuelle behov. Han jobber til daglig i skolehelsetjenesten i Bydel Gamle Oslo både med elever på videregående skole og på helsestasjon for ungdom.

Tone Bjørnson Aanderaa er streit ciskvinne og jobber på helsestasjon for kjønn og seksualitet i Oslo med barn og ungdom hvor hun heier på mangfold og variasjoner. Hun har lang erfaring som helsesykepleier i skolehelsetjenesten og helsestasjon for ungdom hvor seksualitet har blitt hennes fanesak, både gjennom mange timer med seksualitetsundervisning og samtaler med ungdom.