Mannens seksualitet

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 18:00 til kl. 18:45

Sal: Wergeland

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Det er mange myter og påstander knyttet menns seksualitet. De er alltid klare, tenker på sex hvert 7. sekund, tenker med pikken osv. I denne samtalen ønsker vi å belyse at menns seksualitet og følelsesliv er mye mer variert og komplekst enn som så, med evne og muligheter for nytelse og glede langt utover hva mytene tilsier. Et særs kompetent panel deler sin kunnskap og erfaring!

Haakon Aars: (Lege og spesialist i psykiatri, klinisk sexologi og samfunnsmedisin, Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi) er en profilert foredragsholder med stor sans for humor som pedagogisk virkemiddel og en veteran innen holdningsarbeid i forhold til seksuelle orienteringer. Gjennom flere tiår har han også vært markant med folkeopplysning i TV, magasiner, aviser og på nett som lege og terapeut. Han var den første legen i Norge som hadde en definert stilling som sexolog på et sykehus. Haakon er opptatt av å alminneliggjøre seksualiteten. Han har i særlig grad erfaring fra klinisk arbeid på mannlig seksualitet og mangfold, og i 2011 utga han oppslagsverket “Menns seksualitet”.

Live Mehlum er sexologisk rådgiver og sosiolog med spesialkompetanse på maskulinitet, likestilling og helse. Hun har jobbet i Reform siden 2013 og har en innholdsrik yrkesbakgrunn fra næringslivet, Den norske Kirke og høyskolesektoren.