Nytcafé

bookmark

Velkommen til en uformell kveld i erotikkens tegn!

fredag 15. november 2019, kl. 20:00 til kl. 21:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Denne kvelden kan vi by på muntlig fortelling, dominatrix-show, ToyParty, goodiebags, quiz og samtaler om litt av hvert.

Tormod Fuglestad opererer mellom storytelling, monolog og stand-up. Gjennom sine forestillinger tar han opp menneskets kompleksitet og følelsesliv, hvordan språk påvirker og former verden, og hva som driver oss til å gjøre det vi gjør. Seksualitet er dermed noe gjennomgående i hans kunstnerskap, i alle dens avskygninger og konsekvenser. Hvordan behandler vi kjærlighet og hverandre? Hva er kommunikasjon? Og hva er egentlig kjønnsroller?

Kalyss Mercury, som har reist verden rundt i over 15 år og delt sine dominerende ferdigheter i private sessions og på fetishfester, workshops og demonstrasjoner på arrangementer som Sexpo (Australia) og Oslo Fetish Weekend (Norge). Hun har fungert som konsulent for filmer som “My Mistress” (2014) og var utøvende produsent for digital remastering av “Preaching to the Perverted” (1997/2013). Hun har vært gjest i TV-serier, og har gitt intervjuer i trykte og digitale medier og liveopptredener der hun deler sin ekspertise innen BDSM og seksualitet. Fru Mercury har nylig fullført sin mastergrad i nevrovitenskapen til SM ved Universitetet i Oslo, som for tiden forberedes til publisering.

Kondomeriet tar med seg et utvalg av leketøy og forteller om trender, kunnskap og erfaring fra sine 10 butikker og 30 år i erotikkens tjeneste.

Kvelden ledes av  festivalsjef Kjersti Helgeland og den glamorøse Candy.

Arrangementet foregår på norsk og engelsk.