Din reise i seksualiteten

bookmark

søndag 17. november 2019, kl. 14:00 til kl. 14:45

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Kunsten å se sin seksuelle historie som et verktøy for endring og livsmestring.

Hvordan kan vi frigjøre oss fra en fastlåst seksuell identitet, og i stedet se på den som en del av en personlig utvikling? Dette spørsmålet utforskes gjennom Elise Adamsrød sitt foredrag. Hun har i boken “Rå” gjort intervju med kvinner om seksualitet, traumer og lyst, og presenterer et utdrag fra boken som setter fokus på individets seksualitet i endring.

Foredraget krydres med bilder, lydklipp og film, og er innom alt fra kjønnsstereotypi, hvordan utforsking kan gi mestringsfølelse og hvordan traumer kan bli superpowers. Gjennom de personlige historiene i boka håper hun å inspirere til større grad av ærlighet mot oss selv og forståelse for andre, samt gi et innblikk i hvordan seksualiteten i endring kan endre samfunnet.

Elise Adamsrød har en BA i musikkvitenskap og videojournalistikk, og har jobbet som journalist og lærer. I senere tid har hun videreutdannet seg som fotokunstner, og nå jobber hun i sjiktet mellom kunst og journalistikk. Hun skriver for øyeblikket boken «Rå – kvinnelig seksuell styrke», hvor hun fotograferer og intervjuer kvinner om deres syn på sex og seksualitet. Boken vil være et viktig bidrag til å sette positiv seksualitet i fokus, i likhet med Nytfestivalen sin visjon.