Grensesetting og samtykke

bookmark

Workshop

lørdag 16. november 2019, kl. 14:00 til kl. 15:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Lengter du etter å bli sett, respektert og føle deg trygg i intime relasjoner? Vil du har mer nytelse i hverdagen, men synes kanskje det er vanskelig å kjenne om du er tro til dine egne behov og lyster? Økt bevissthet om egne grenser kan hjelpe deg å ekspandere dine relasjoner, ditt seksualliv og din lekenhet på alle livets områder. I denne workshopen blir du tatt med på en reise hvor du blir bedre kjent med deg selv og egne  lyster. Når vi virkelig blir kjent med våre innerste lyster, blir trygge på at vi fortjener dem, klarer å uttrykke dem og skape trygghet for oss selv – da blir nesten alt mulig!

Erika Sophie Hvass har praktisert yoga og meditasjon i 8 år. Hun er en sertifisert yogalærer fra Yoga Alliance. Erika sin måte å undervise på er i dyp kontakt med yogaens 8 retninger/sutraer (yogaens filosofi). Alle hennes yogatimer handler om å la studentene føle inn i sine egne kropper på hva som føles greit i øyeblikket.

Line Garborg er en sertifisert tantralærer med utdannelse fra Samma Karuna i Thailand og utdannet som kvinnesirkelfasilitator gjennom Feminine Soul Awakening-kurset til Archana Sufiana i Thailand. Hun har praktisert yoga og tantra i flere år, og deltatt og jobbet på ulike workshoper, seremonier og spirituelle festivaler rundt om i verden. Lines måte å undervise på er ikke-dogmatisk, hvor hun holder et trygt og kjærlig rom for studentene sine.

Arrangementet foregår på norsk og engelsk.