Shake your sexy body

bookmark

Workshop

lørdag 16. november 2019, kl. 20:00 til kl. 20:45

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Vi er dypt seksuelle vesener med kropper som er skapt for å sanse og nyte. I denne workshopen skal vi riste liv i den seksuelle kraften – selveste livskraften. Vi bruker elementer fra Oshos Kundalini-shake med all vekt på nytelse, det å virkelig kjenne sensualiteten og den rå seksuelle kraften strømme. Vi jobber med pust, lyd, bevegelse. Det blir også andre nytende sanselige øvelser. På den måten åpner vi opp for sensualitet og nytelse, og de unike seksuelle vesenene vi er.

Kanskje får vi kjenne på de aller første energiorgasmene også. Dette blir rått. Sex er en menneskerett – og en åpen dør inn til det åndelige.

Liv Seiff er journalist, fotograf og Reikimester. Gjennom energiarbeid har hun fått et unikt innblikk i de seksuelle energiene og energiorgasmer. Hun har også høstet erfaringer fra de fleste tantraretninger, og holder private grupper der det jobbes med seksuell energi. Med sin vitalitet, sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.