Skeiv seksualitet

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 15:00 til kl. 15:45

Sal: Wergeland

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Når media tar opp skeiv seksualitet som tema er det ofte fokus på utfordringene fremfor det positive. Men hvor blir det av nytelsen og de gode sidene av et skeivt seksualliv? NYT inviterer til panelsamtale med et skeivt perspektiv.

Med:
Anette Remme er prosjektleder for seksuell og psykisk helse i Unge funksjonshemmede. Hun har jobbet med prosjektet «Sex som funker» siden 2016, en kartlegging av kronisk syke og funksjonshemmede unges erfaringer med seksuell helse og med informasjonstilbud i helsevesenet. Prosjektet har resultert i en rapport om funnene og et e-læringsverktøy med råd til helsepersonell om hvordan de kan snakke om seksuell helse med pasienter

Marianne Støle-Nilsen (Lektor og statsviter) har bakgrunn som ungdomsskolelærer og har skrevet masteroppgave om seksualitetsundervisning i ungdomsskolen. Hun har jobbet med seksualitetsundervisning i Sex og Politikk og er nå seksualitetsunderviser for Sex og samfunn. Marianne var medlem av Utdanningsdirektoratets tverrfaglige gruppe med ansvar for de nye læreplanene i fagfornyelsen i skolen, og jobber nå frilans med undervisning, foredrag, kurs og utvikling av undervisningsmateriell.

Nanna Klingenberg (Leder i rosa kompetanse helse og sosial, fri – rosa kompetanse) er sosionom og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS). Hun jobber som leder i Rosa kompetanse helse og sosial, og har et brennende engasjement for god seksuell helse for alle. Rosa kompetanse er fagavdelingen i FRI- foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, som holder kurs om normkritikk, kjønn, seksuell orientering og inkluderende praksis i hele Norge.