Soul Moves

bookmark

Workshop

søndag 17. november 2019, kl. 13:00 til kl. 13:45

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Velkommen inn i kroppen din! Gjennom kroppen og sansene, i bevegelse og dyp lytting inviteres du til en dypere kontakt med deg selv og ditt naturlige sensuelle vesen. Her kan du utforske kroppens bevegelse og stillhet for å kjenne hvor du er, hva du sanser, hvor dine grenser er. Med mykhet, med flyt, med spenninger, med omsorg, med kraft. Med det din natur viser deg. Kroppen lyver ikke, og når du lytter dypere og hører etter, kan du bli mer bevisst og bevege deg i en retning mer i tråd med din egen sannhet. I indre og ytre landskap. I intimitet med deg selv. Herfra kan du tilby og ta imot dypere relasjoner. Gjennom det sanselige kan din seksuelle natur bli hørt. Gjennom Soul Moves utforsker vi essensen av tilstedeværelse, flyt og naturlig uttrykk, inspirert gjennom formet og fri bevegelse, meditasjon og enquiry m.m. Du vil ledes gjennom forskjellige faser i trygge rammer, og er invitert til å lytte til deg selv og følge ditt uttrykk, enten vi jobber enkeltvis, i grupper eller par.

Om kursholder Helene Bøhler:

Jeg oppdaget Tai Chi i 1998, og har siden fordypet meg både direkte gjennom de formelle bevegelsene, og gjennom essensen og de grunnleggende prinsippene som er en del av livet. Gjennom denne reisen er jeg mer i kontakt med min integritet, grenser, uttrykk og iboende godhet.

Siden 2003 har jeg undervist Tai Chi og Chi Kung, TMW og Soul Moves; i Skottland, England og Norge. Jeg har også undervist på flere fordypningsretreats i England, og er nå med som instruktør i TMW lærerutdanning der. Jeg jobbet i Kreftforeningen i 4 år med Tai Chi og Chi Kung for kreftpasienter og pårørende.

Jeg er også kunstner, og har mange års erfaring med et stort omfang kreative uttrykk. Jeg jobber også med massasje og andre kroppsorienterte prosesser og meditasjon. Særlig elsker jeg dans og musikk, og gleder meg til å ta disse elementene med inn i vår opplevelse.

I gruppene jeg holder, gledes jeg over å dele min integrerte erfaring, i tillegg til å møtes i det som oppstår ferskt i øyeblikket.

Arrangementet foregår på norsk og engelsk.