Speed-friending

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 17:00 til kl. 17:45

Sal: Skram

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Her har du sjansen til å bli kjent med mange andre av alle de spennende deltagerne på Nytfestivalen! Speed-friending er som speeddating, men hvor intensjon og mål er å finne nye venner og bekjente på en morsom måte.

Hvordan foregår det? Nordic Vagabonds forteller litt om opplegget og prosjektet sitt – gjøre verden mer sosial, dra ut på eventyr, arrangere festivaler og ha det gøy mens de utforsker steder og blir kjent med nye mennesker! Man prater og blir kjent med personen på raden foran seg, og når sju minutter har gått, flytter den ene raden seg. Mellom hver samtale presenterer vi et spørsmål som skal besvares i påfølgende samtale, for å utfordre alle til å prate om noe utenom jobb, skole og hverdagslige ting.

Viktor Sanden er daglig leder i Nordic Vagabonds, en gjeng utadvendte tilflyttere som vil skape liv og god stemning i byen de har slått små røtter i. Gjennom arrangementer, hverdagseventyr og utflukter vil de gjerne bli bedre kjent med de bra folkene som bor i Oslo, men også la dem bli kjent med hverandre. De vil skape sosiale møteplasser, som de selv mener Oslo og resten av verden trenger mer av. Vi må møtes, prate, bli kjent og henge mer sammen.

Arrangementet foregår på norsk og engelsk.