Hva er tantrisk sex?

bookmark

lørdag 16. november 2019, kl. 19:00 til kl. 19:45

Sal: Wergeland

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Festivalpass eller dagspass

Priser: Helgepass 950,-Helgepass student 550,-Dagspass fredag/søndag 390,-Dagspass lørdag 490,-

Hva gjør tantrisk sex forskjellig fra vanlig sex? Er det sant at tantrikere har sex mange timer i strekk og at det er FY å komme? At man kan få orgasme av å gre håret eller fullkroppsorgasme som varer og varer? Det er mange myter om tantra og tantrisk sex, men er det noe vi kan lære? I denne samtalen deler erfarne tantrikere sin kunnskap og erfaring, og du får praktisk informasjon og konkrete tips.

Victoria Dahr og Martin Nygaard har vært gift i 32 år, har 5 barn og tre barnebarn. Da de ble sammen ble de enige om å ikke ha hemmeligheter for hverandre. Med det utgangspunktet har de hele tiden jobbet med forholdet og seksualiteten. De siste 10 årene har de tatt en rekke kurs, og gått på en tantrisk skole som har ført frem til at de nå føler oss klare for å hjelpe andre par med deres utfordringer. De holder kurs for par, dessuten arrangerer de kvelder for par, single, bare kvinner eller bare menn.

Shalini Lind er  kurs- og foredragsholder. Det formelig lyser av henne når hun forteller om tantra som levemåte, fordi det gir plass til alt ved mennesket og det setter seksualiteten i et helt nytt lys – nemlig i forbindelse til din spiritualitet. Shalini arbeider som kursleder på heltid og har gjort det i mer enn 35 år, hvorav de siste fem årene med parkurs og utdanning i tantramassasje og Tantra Coaching.

Erika Sophie Hvass har praktisert yoga og meditasjon i 8 år. Hun er en sertifisert yogalærer fra Yoga Alliance (200 timer). Erika sin måte å undervise på er i dyp kontakt med yogaens 8 retninger/sutras (yogaens filosofi). Alle hennes yogatimer handler om å la studentene føle inn i sine egne kropper på hva som føles greit i øyeblikket.

Line Garborg er sertifisert tantralærer med utdannelse fra Samma Karuna i Thailand (200 timer) og utdannet som kvinnesirkel fasilitator gjennom Feminine Soul Awakening kurset til Archana Sufiana i Thailand. Hun har praktisert yoga og tantra i flere år., og deltatt og jobbet på ulike workshoper, seremonier og spirituelle festivaler rundt om i verden. Line’s måte å undervise på er ikke-dogmatisk hvor hun holder et trygt og kjærlig rom for studentene sine.

Festivalsjef Kjersti Helgeland har tatt over 20 tantrakurs med ulike lærere siden 2012, og leder samtalen.