Sex for alle: funksjonsvariasjoner og hjelpemidlerArrangementsbilde er fra Unge funksjonshemmede sin veileder om seksualtekniske hjelpemidler som kan lastes ned her: https://ungefunksjonshemmede.no/hva-skal-jeg-si/.

Sex for alle: funksjonsvariasjoner og hjelpemidler

bookmark

Velkommen til film og panelsamtale.

fredag 12. november 2021, kl. 18:00 til kl. 19:30

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Nytfestivalen

Inngang: Gratisbilletter

Alle vil i løpet av livet oppleve endringer i funksjonsevne, det være seg graviditet, skader, sykdom eller alderdom. Mange har varige funksjonsnedsettelser. Når man ikke kan ha sex på “vanlig måte”, hva da? Velkommen til film og panelsamtale.

Arrangementet er gratis, men det er lagt ut billetter så du kan sikre deg plass.

Bedre sex med hjelpemidler

Vi får se Unge Funksjonshemmedes film om seksualtekniske hjelpemidler. Den handler om hvordan seksualtekniske hjelpemidler fungerer, og hvorfor det kan være bra med ulike hjelpemidler for å få bedre seksuell helse og et bedre seksualliv.

Seksuell helse ved funksjonsnedsettelser og kronisk sykdom

Vi utfordrer et panel med spørsmål om hvorfor de tror menn oftere får seksuelle hjelpemidler enn kvinner, hvordan det er å være en dobbeltminoritet som for eksempel skeiv og funksjonsvariert, og rydder opp i noen myter om mennesker med funksjonsvariasjoner. Har du spørsmål til panelet? Du kan sende inn anonymt her: https://forms.gle/uVas6gZAJkLWFaDYA

Panelsamtale med Ingrid Thunem, Hilde Lunde, Ola Schrøder Røyset, Yvonne Dolonen og Siri Espe. Aud Jektvik er ordstyrer.