Om jakten på trygghetFoto: Vadum Terapi og Coaching

Om jakten på trygghet

bookmark

og de tidlig lærte forsvarsstrategiene

fredag 31. januar 2020, kl. 18:00 til kl. 21:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Vadum Terapi og Coaching

Inngang: Billett

Priser: Ordinær 550,-

om på foredraget og få innblikk i et perspektiv som kan gi rom for ettertanke og refleksjon, og kanskje større forståelse for egne og andres reaksjonsmåter…

Passer for alle som jobber med mennesker innen terapi, helse, skole, ledelse, HR mm., eller for deg som bare er nysgjerrig på å forstå litt mer om hvordan vi blir som vi blir og gjør som vi gjør.

Vi mennesker er forskjellige av natur, har forskjellige reaksjonsmønster og ulikt temperament.
De fleste av oss trigges i en eller annen situasjon, enten det er frykt for å feile, frykt for avvisning, eller frykt for å ikke være nok. Grunnleggende og eksistensielle frykter vi alle kjenner til i større eller mindre grad. Måten vi reagerer på er ofte ulik. Hvorfor er det sånn at noen reagerer med å trekke seg unna den samme situasjonen hvor en annen ikke ville finne på å gi seg uansett? Hva gjør du for å føle deg trygg?

Denne kvelden presenterer gestaltterapeut Liv Vadum Dr. Elinor Greenbergs perspektiv på hvordan vi mennesker tilpasser oss i situasjoner for å føle oss trygge. Foredraget tar utgangspunkt i Greenbers forskning gjennom 40 år, og hennes bok «BORDERLINE, NARCISSISTIC and SCHIZOID ADAPTATIONS – The pursuit og Love, Admiration and Safety».

Bindende påmelding, kr 550,-