Personlighet, en kompetanse 1Computer Art Image of Man Thinking on Question Mark --- Image by © Clark Dunbar/Corbis

Personlighet, en kompetanse

bookmark

Foredrag ved Atle Trodal

tirsdag 10. april 2018, kl. 19:00 til kl. 20:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Trodal AS

Inngang: 250,-

Din personlighet er viktigere enn din utdannelse og arbeidserfaring.

Et foredrag om personlighetens betydning for kvaliteten i både jobb og privatliv.

 

Kan du sette ord på din personlighet?

Sannsynligvis ikke.

Jeg gjorde en kartlegging blant 100 personer, ingen klarte det. Og det er synd for dette er likte viktig som din intellektuelle kompetanse.

I dette foredraget forteller jeg hva det handler om og hva du skal gjøre for å kunne sette ord på den kompetansen din personlighet representerer.

Alle vet hva de KAN, men veldig få vet hva de VIL. Og med VIL mener jeg hva personligheten din egentlig VIL.

 

Din personlighet er en kompetanse.

Men da må du først kunne sette ord på den.

Det har slått meg at i alle mine år med ledercoaching, har ingen klarer å svare særlig presist på spørsmålet: Hvilke personlighetstrekk (triggeregenskaper) har du som også er en kompetanse?

Heldigvis skal det ikke mange samtaler til før de samme personene har dette bildet klart for seg, og er klar til å utnytte den kompetanse disse egenskapene representerer.

 

Krangler og konflikter.

Krangler og konflikter er forankret i de samme egenskapene, men det er bare så lenge du ikke er de bevisst. Når du er blitt de bevisst forsvinner de fleste konflikter.

 

Dette er verdifullt.

Dette foredraget har jeg laget med bakgrunn i alle samtalene jeg har hatt og tilbakemeldinger ledere har gitt på verdien av denne innsikten.

I foredraget vil jeg på en enkel måte illustrere hva dette handler om og på en like enkel måte fortelle hva som skal til for at deltakere skal finne sin egen personlighets kompetanse.

Dette er et foredrag like viktig for privatlivet som arbeidslivet. For deg, og de rundt deg.

 

I foredraget inviterer jeg til dialog med deltakerne.

 

Tilbakemelding fra tidligere deltakere:

«Jeg synes Atle forklarte det på en måte som jeg forstod dette på, i at han forteller sin egen historie så åpent, ærlig og på en jordnær, men høyst relevant måte.  Jeg fikk et «blinkende lyspære» øyeblikk av foredraget, for jeg har ikke tenkt over kompetanse på den måten før. Veldig interessant og motiverende foredrag, og absolutt noe jeg kan begynne å bruke i dag. Håper han skal holde flere av disse foredragene.»

«Atle sitt foredrag var først og fremst en oppmuntring til meg som person, å finne ut mer om meg selv. Jeg ble også nysgjerrig på hvordan vil-kompetansen gjør seg gjeldende i arbeidsmiljøet mitt, så jeg skal garantert teste dette ut.  Atle som foredragsholder er rolig, han inngir tillit og gjør foredraget levende. Jeg skal anbefale mine kollegaer og venner å høre på foredraget hans. Jeg tror også at min leder hadde hatt nytte av dette.»