Presentasjon av Ex-Muslims of Norway (EX-MN)

bookmark

Hvorfor Ex-Muslims of Norway? Hvem er vi? Hva står vi for?

torsdag 17. november 2016, kl. 18:00

Sal: Nedjma

Arrangør: Ex-Muslims of Norway (EX-MN)

Inngang: Gratis

Dette er vårt første offentlige arrangement hvor vi vil presentere oss selv og behovet for Ex-muslimer i den offentlige debatten her i Norge – og i resten av verden. Etter presentasjonen og samtale i panelet, er det åpent for spørsmål og kommentarer fra publikum. Panelet består av EX-MNs styre og ledes av styremedlem Walid al-Kubaisi.

Det blir lett servering av kaffe/vann/mineralvann, kjeks.

Cemal Knudsen Yucel kommer fra Tyrkia og har kurdisk opphav. Han har tidligere vært islamist og aktiv i ungdomsgrenen til Milli Gorus i Tyrkia. Nå er han ex-muslim ateist, samfunnsdebattant, leder og grunnlegger av EX-MN.

Lily Bandehy er flyktning fra det islamske regime i Iran, hun er nestleder av EX-MN, forfatter, feminist, samfunnsdebattant og islam kritiker.

Walid al-Kubaisi er flyktning fra Irak og styremedlem i EX-MN, forfatter, journalist, fast spaltist hos Dag og Tid, samfunnsdebattant, kritiker, foredragsholder, statsstipendiat, vinneren av Fritt Ord Honnør Prisen 2016.

Eystein Emberland er styremedlem i EX-MN. Han er humanist, religionkritiker og en av grunnleggerne av organisasjonen Secular Forum.