PsykoPizza Talkshow med Viggo og Knut Ivar

PsykoPizza Talkshow med Viggo og Knut Ivar

bookmark

Hva skaper et godt, lykkelig og meningsfullt liv?

fredag 22. oktober 2021, kl. 18:00 til kl. 21:00

Sal: Wergeland

Arrangør: PsykoPizza

Inngang: Inngangsbillett: 200 kr, betales ved døren.

Velkommen til en inspirerende fredagskveld på Litteraturhuset! Bli med på en levende og leken kveld om hva vi mennesker trenger for å ha det godt og føle livsglede.

 

Viggo og Knut Ivar inviterer til personlige, men uhøytidelige samtaler om hva som gjør oss lykkelige og hva som gjør livet meningsfullt å leve.

Programmet åpner med en kort introduksjon til PsykoPizza sitt univers av psykofilosofiske problemstillinger, spørsmålskort og pizzaer.

Deretter snakker Viggo og Knut Ivar personlig sammen om eksistensialistiske og dybdepsykologiske perspektiv på glede og mening. Vi vever våre personlige livserfaringer sammen med filosofiske og psykologiske ideer. Samtalen styres av PsykoPizza spørsmålskort slik at den får et spennende og overraskende preg.

I pausen kan gjestene kose seg med servering fra Litteraturhuset.

Kvelden avsluttes med at to overraskende og hemmelige gjester presenterer eksistensielle spørsmål som blir utforsket med hjelp av PsykoPizza sine direkte og konkrete spørsmålskort.

Bli med og møt:

Viggo Johansen – PsykoPizza sin husbuddhist og meditasjonslærer:

Hva er bevissthet og bevissthetsutvikling? Hva er bevissthetsutvikling sammenliknet med personlig utvikling og personlighetsutvikling? Kan man reise i bevisstheten alene eller trenger man en guide? Trenger man et kart eller kan man reise rundt på lykke og fromme etter innfallsmetoden?

Psykolog, pizzakokk og kursleder i PsykoPizza Knut Ivar Karevold:

Hvordan er møtet med andre et speilbilde av vårt indre landskap? Hva er egentlig det ubevisste og hva finner man der? Hva kan man lære om sitt ubevisste i møte med andre? Hvordan kan man reise innover og nedover i det ubevisste? Hvilke stengsler og dører finnes der – og hvordan kan de åpnes? Kan man reise dit alene – eller hva slags guide kan trengs?