Rødts krisekonferanse

bookmark

Hegnar kommer - kommer du?

lørdag 6. desember 2008, kl. 10:30

Sal: Skram

Arrangør: Rødt

Inngang: Gratis

Velkommen til
Rødts krisekonferanse
6. desember på Litteraturhuset

Frykt har styrt børsen i høst – avisene har meldt om ras, stup og massakre. Nå går vi fra finanskrise til fullstendig økonomisk krise: Ordrebøkene er tomme, overalt hører vi om oppsigelser og økende arbeidsledighet. Nå er det markedsfundamentalistene som har et forklaringsproblem – det er på tide med nye løsninger!

Derfor arrangerer Rødt Krisekonferanse på Litteraturhuset lørdag 6. desember.

Gratis og åpent for alle interesserte. Kom på det du synes er interessant!

DEL 1:
1030-1200 Miljø og motkonjunkturpolitikk
I panelet: Stein-Lier Hansen er administrende direktør i Norsk Industri og sitter i styret til Norsk Bane. Lene Liebe er nestleder i Natur og Ungdom. Helge Ryggvik er økonomisk historiker, oljeforsker og jernbaneforfatter. RU-leder Mari Eifring leder samtalen.

1230-1400 Krise i kommune-Norge?
I panelet: Gerd Kristiansen er 1. nestleder i Fagforbundet. Asgeir Drugli er gruppeleder og tidligere vararordfører for Solidaritetslista (Rødt, SV og uavhengige) på Notodden. Flere paneldeltakere kommer snart!

1400-1600 Pause. Tips: Besøk Klassekampens julemesse

DEL 2:
1600-1800 Kriseforståelse fra venstre
I panelet: Ali Esbati er debattredaktør i Klassekampen, økonom og tidligere leder i Ung Vänstern. Torstein Dahle er økonom og leder i Rødt. Emilie Ekeberg er leder i Attac. Bent Sofus Tranøy er forsker og forfatter av Markedets makt over sinnene.

1830 Duell: Finanskrise eller systemkrise?
I det blå hjørnet: Redaktør og milliardær Trygve Hegnar. I det røde hjørnet: Rødt-leder Torstein Dahle. Journalist Jon Hustad i Dag og Tid leder duellen.

Oppvarming: Jørgen Strickert fra P3morgen løser finanskrisen ved hjelp av vitser

Lurer du på noe?
Ta kontakt med Åsmund Sunde Valseth på epost asmund@sosialisme.no eller telefon 97 60 47 40