Automatisk kladd 59Foto: NTBscanpix.

Russlandskonferansen 2021

bookmark

fredag 29. oktober 2021, kl. 09:00 til kl. 13:30

Sal: Wergeland

Arrangør: NUPI

Inngang: Gratis - Påmelding

Følg direktesending av arrangementet på YouTube

 

Er du interessert i russisk politikk og samfunnsutvikling? Da bør du holde av 29. oktober, så du kan delta på NUPI’s årlige Russlandskonferanse.

Årets Russlandskonferanse vil vise frem bredden av norsk Russlandsforskning. Russlandsforskerne på NUPI har, i samarbeid med andre norske russlandsmiljøer, fått finansiering av Forskningsrådet til et nasjonalt nettverk for russlandsforskere. Russlandsnettverket (RUSSNETT) er et nytt, tverrfaglig nettverk for forskere som arbeider med problemstillinger knyttet til russisk politikk og samfunnsutvikling. Nettverket tar sikte på å formidle forskningsbaserte innsikter, bidra til kunnskapsutveksling med politikere og forvaltning, og medvirke til et bedre informert offentlig ordskifte. Som del av nettverksprosjektet vil det jevnlig sendes ut nyhetsbrev om hva som foregår i norsk russlandsforskning, deriblant arrangementer og publikasjoner om Russland. Meld deg på nyhetsbrevet her!

Konferansen vil være en lansering av Russlandsnettverket, og byr på foredrag og innlegg fra noen av landets fremste russlandsforskere, samt mulighet til å ta del i diskusjoner om de siste trekkene innen russisk politikk og samfunnsutvikling.