SALONG med Sandra KolstadFoto: Anne Valeur (Kolstad) / privat (Tretvoll)

SALONG! med Sandra Kolstad

bookmark

Åpen mikrofon + samtale

fredag 20. mai 2022, kl. 21:00 til kl. 23:00

Sal: Berner (u. et)

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis

Skriver du? Eller vil du bare høre gode folk diskutere det å skrive? Litteraturhuset inviterer til åpen mik og samtale om overgangen fra manusutkast til ferdig bok. Andre gjest i serien er Marte Finess Tretvoll, forlagsredaktør i Cappelen Damm. Hun jobber til daglig med å lese, vurdere og utvikle skjønnlitterære manus, blant annet med forlagets årlige debutantantologi Signaler. Hun møter musiker og forfatter Sandra Kolstad til en kort samtale om hva du kan gjøre for å få tekstene dine lest av etablerte forlag, hva forlagene ser etter i manusbunken, og hvordan man jobber i en skjønnlitterær redaksjon.

Etter samtalen skrur vi på mikrofonen for alle som vil lese og dele tekstene sine, ta del i fellesskapet og teste ut materiale foran et publikum. Maks 3 minutter per opplesning. Påmelding fra kl. 20:30!

SALONG! med Sandra Kolstad
kombinerer konvensjonell “åpen mikrofon”, hvor alle som én kan lese og dele tekstene sine, med lavskuldret, men opplysende samtale om kunst og praksis. Hver kveld byr på inspirasjon og refleksjon med noen av Norges fremste kunstnere og formidlere.