Si meg... Hva er kjærlighet?

Si meg… Hva er kjærlighet?

bookmark

Bokpresentasjon

mandag 26. september 2022, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Lenka Svobodova Brustad og Tor Husby

Inngang: Gratis

Lenka Svobodová Brustad ble født i 1963 i daværende Tsjekkoslovakia. Hun har en femårig utdannelse som filolog fra Karls universitet i Praha. Hun har bodd i Norge siden 1986. For tiden jobber hun som kulturmedarbeider på Kultur- og aktivitetshuset Villa Walle i Sandvika i Bærum. Boken er hennes debut som forfatter. Boken er selvbiografisk og skildrer hennes livslange kamp for å bli så psykisk frisk som mulig.
Diktene som er skrevet i løpet av de siste 25 årene er personlige og eksistensielle. De er dønn ærlige, delvis ganske brutale, men samtidig uttrykker Lenka et håp og en lengsel etter kjærlighet.

Tor Husby er født i Kristiansand i 1961, oppvokst i Bærum og bor i dag i Sandvika. Han har cand. Mag fra Universitetet i Bergen og har studert teologi ved  Uppsala Universitet. Han har diplomeksamen i tegning og maling fra Nydalen kunstskole. Han arbeider i dag som kunstnerisk veileder på Kultur- og aktivitetshuset Villa Walle. Tor Husby arbeider mest i akvarell og lino eller tresnitt. Dette er hans første illustrasjonsoppgave. Bokens illustrasjoner er laget i linosnitt, tresnitt og akvarell.

Illustrasjonene er laget som svar på de de ulike tema som Lenka tar opp i boken.

På dette arrangementet skal Lenka fortelle om sitt liv og lese noen tekster fra boken.

Tor skal vise illustrasjoner fra boken og fortelle kort om arbeidet med illustrasjonene som er laget i samarbeid med Lenka.

 

Boken blir solgt i Litteraturhusets bokhandel før og etter arrangementet.
Vi er til stede for signering.