Sisters In Cars Scandinavia

Sisters In Cars Scandinavia

bookmark

Konferanse for kvinner i bilbransjen

onsdag 29. mars 2023, kl. 10:30 til torsdag 30. mars 2023, kl. 13:00

Sal: Berner (u. et)

Arrangør: XLNT media as – Sisters In Cars Scandinavia

Inngang: 600 ,- Fysisk eller digitalt

Dette er historisk! Sisters In Cars Scandinavia (SICS) er Skandinavia´s første konferanse med fokus på kvinner i bilbransjen. SICS har som mål å gjøre bilbransjen mer mangfoldig og samler for aller første gang, kvinner og menn fra Danmark, Sverige, Finland og Norge til nettverking og spennende foredrag og debatter om samarbeid og nettverk, rekruttering og utdanning, likestilling og mangfold, ny teknologi, digital bilhandel, bærekraft, mentoring, med mer.

Bilbransjen er for alle. Selv om det stadig rekrutteres flere kvinner, går det sakte. I dag er ni av ti menn i denne bransjen. Det er først når vi har en representativ blanding av kvinner og menn, vi kan være sikre på at vi har de riktige ferdighetene og innsiktene som trengs for å lage produkter og løsninger som møter alles behov.

 

Vi har ansvaret for å spre budskapet til alle kvinner om at det er forskjellige jobb-muligheter tilgjengelig, fra design, teknologi, programvareutvikling til økonomi, innkjøp, prosjektledelse, salg og markedsføring. Det er mange gode grunner for kvinner til å være involvert i dette spennende og mangfoldige feltet, med en rekke blomstrende karrieremuligheter tilgjengelig.

Nå samles vi for å diskutere hvordan vi best kan formidle budskapet og engasjerer oss kvinnesterkt.

 

Det skal sies, vi trenger menn som engasjerer seg også og ønsker oss flere som er med på å inkludere kvinner og mangfold i arbeidshverdagen sin. Menn er selvsagt velkomne. Vi, søstre og brødre, må jobbe sammen om en mere balansert fremtid i bilbransjen.

Er dette noe som interesserer deg? Da kan du melde deg på her

 

Mere informasjon om konferansen finner du her