Slippfest

bookmark

Nytt nummer av Fett

fredag 14. januar 2011, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Fett

Inngang: Gratis

Nytt Fett er ute og det er på tide med en fest! I bladet finner du intervjuer med Sofi Oksanen, Tina Åmodt intervjuer Ingrid Z. Aanestad, Nanna Johansson og Razika. Liv Skotheim er ny spaltist og skriver om frigjøring og reproduksjon. Gudrun Tokle Grene har analysert hvordan media skriver om Cecila Brækhus. Fett setter også fokus på abortspørsmål og likestilling gjennom tre ulike tekster. I bladet finnes en nylesning av “Kvinner i alle land…” av professor Berit Ås. Derfor kommer hersketeknikkens kartlegger, Ås selv, for å fortelle om 1970-tallsklassikeren i samtale med redaktør i Fett, Charlotte Myrbråten. Ås vil også snakke om hva som skiller frigjøringskampene på 1970-tallet fra dagens snakk om likestilling.

Etterpå blir det konsert med Eshter Orkester. Esther Orkester sprer leken pop med kabaretdryss over alle som har smak for uvanlige melodier og tekstgodteri. Ærlige løgner og håpefull melankoli preger liveopptredenen, der det alltid er kort vei mellom scene og sal. Artisten har rukket å lage to kritikerroste album på to år, plate to “The harp and the fuzzy kazoo” ble sluppet oktober 2010. Esther Orkester har spilt live jevnt i løpet av denne perioden, både i solo-, duo- og bandformat, bl. a på Copenhagen jazz festival, club:larm og klubb:øya, samt NRK P1 og P2. I januar kommer Esther Orkesters første kortfilm/musikkvideo!

“Som ein kvinneleg Tom Waits i det mjuke hjørnet.” – Platearbeidaren Roald, Firdaposten.

“Sangene kommer til meg som perler på et vakkert kjede, et kjede jeg vil bare bruke i det beste selskap.” – Tineke Nagel Strømme, musikkmagasinet Puls.

“Et lite orkester med stort hjerte." “Formidlingsevnen er definitivt EstherOrkesters store styrke.” – Thea Melberg, musikkmagasinet Groove.

www.estherorkester.com / www.myspace.com/estherorkester

VELKOMMEN TIL FEST!