Son of Light “War Of The Words”

bookmark

Release

lørdag 24. september 2011, kl. 20:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Artistpartner

Inngang: Billett

Billetter selges i døra. Kr. 150,-

På Litteraturhuset gjør en vaskeekte norsk rapstjerne sin første konsert med materiale fra det særdeles etterlengtede albumet "WarOf The Words". Vi snakker selvsagt om Son Of Light (AKA André Hadland). Med “War Of The Words” gjør Son Of Light endelig ferdig sin trilogi “The Evolution”. En trilogi som begynte med hiphop-klassikeren “Deep Green” i 1997, fortsatte med “The Homecoming” fra 2002 og nå altså rundes av med den post-apokalyptiske “War Of The Words”. Sammen med produsentguru Tommy Tee har Son Of Light skapt og foredlet et musikalsk univers fylt av kompromissløs og dønn ærlig hiphop. Vi snakker musikk for kjærlighet til musikkens del. Ikke noe bullshit. Bare hiphop av høy kvalitet.

I en tid hvor Kingsize-redaktør Mathias Rødahl har begynt å stille spørsmålstegn rundt hvorvidt norsk rap mangler “baller, hjerte og sjel” kunne ikke timingen for “War Of The Words”vært bedre.

“War Of The Words” er en musikalsk reise som gjenspeiler det kronologiske forløpet til en krig. Fra fredstid og brorskap til maktkamp og egeninteresse, via de hypnotiske og grusomme handlinger som utføres, til traumene som sitter igjen både fysisk og mentalt. Så til aksept av menneskets feilbarlige natur, videre til den vakreste av menneskets egenskaper: Håp. Det er vel strengt tatt mer et teaterstykke enn enhiphop-skive. Slik beskrives albumet hans mange trofaste fans har ventet så lenge på av hovedpersonen selv. Norsk rap har definitivt vært et fattigere sted uten Son Of Light. Med “War Of The Words” er han heldigvis endelig tilbake. Med både baller, hjerte og sjel.

Konserten starten omtrent kl. 22:00